Selskaber

Hos os får i nogle dejlige rammer og unikke lokaler, professionelt personel og en stemning ud over det sædvanlige.

Se vores selskabsbrochure her

 

Vi vil gerne være med til at arrangere et unikt arrangement med Jer, så netop jeres fest bliver helt speciel.

I vores festsal kan der sidde op til 90 personer ved runde borde og ellers op til 120 personer. I Europastuen op til 40 gæster ved runde borde.

Vores køkken fokuserer stærkt på detaljerne og kvaliteten. Det kan smages, at vi kun bruger de bedste råvarer, og at vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste leverandører. 

Smag og behag er jo som bekendt forskellige, heldigvis da!

Derfor har vi delt vores selskabmenuer ind i det traditionelle og det nye køkken.

 

Ring eller mail til os - så aftaler vi en tid, hvor vi i ro og mag kan sætte os sammen og aftale festens indhold.

Telefon 74 62 26 22 - mail: info@europahotel.dk

Eksempel på menu 

Menuen kan naturligvis sammensættes efter Jeres ønsker

- Velkomstdrink

Husets velkomstdrink

- Forret

Cremet fiskesuppe med tempurastegt jomfruhummer, blåmuslinger, ung porre og brøndkarse                                            

- Hovedret

Kalvemørbrad  med citrontimian, serveret med langtidsbagt tomat, forårsløg vendt med friske krydderurter og sauce bearnaise 

- Dessert

Halvbagt chokoladekage, bær, syrnet ymer og mynte

- Vine

Husets selskabsvine
Hvidvin og rødvin ad libitum samt ét glas dessertvin

- Kaffe/te

- Natmad

Lune ciabatta boller med hønsekødssalat, serveret med friskbagt brød

- Fri bar med øl, vand og vin*

 

Pris 695 kr. pr. person

Prisen er inklusiv frit valg af duge, servietter og lys fra vores standard sortiment og blomster i matchende farver.

Andre blomster bestilles mod tillæg. 

* Til og med natmad, dog senest til kl. 02, herefter tillæg.

 

 

Eksempel på buffet

NORDISK BUFFET

Krebsesalat serveret med pocheret vagtelæg, krydderurter og sauce Verte
Rødbede-gravad laks med peberrodscreme
Tærte med ørred, porre og fynsk rygeost
Dansk spegeskinke med melonsalsa
Paté med nødder

Jerseyokse stegt med nordiske urter
Bornholmerhane med hvidløg og timian
Orangestegte kartofler
Bønner bonne femme med kalvebacon
Årstidens stegte svampe

3 oste fra skandinaviske gårdmejerier, serveret med bornholmske rugkiks og blomme chutney
Chokolademousse med kompot af skovbær og sprøde vafler.

Pris pr. person 355,-

Lad trygt os sørge for alt det praktiske – så I kan slappe af og nyde festen !

For nærmere info kan du sende os en mail på info@europahotel.dk eller ringe på 74 62 26 22 for et uforpligtende tilbud.