Restauranter

Restaurant No10

I Restaurant No10 tilbyder vi veltillavede retter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer og fagets moderne tilberedningsmetoder. Menuen skiftes jævnligt, se vores nuværende under ’menu’ i øverste bjælke. 

Vores 150 kvm store terrasse byder på lækre retter, der er en kombination af retterne fra Fox & Hounds og Restaurant No10. Det er også muligt at læne sig tilbage i solen og nyde en god kop kaffe eller en kold fadøl. Terrassen har en stor markise, flere terrassevarmere, tæpper og lammeskind, så det er muligt at holde sig varm på en kølig aften.

Læs mere

Fox and Hounds

Fox and Hounds Scottish Pubs blev grundlagt i Holstebro i 1991 af skotten Simon Martin. Siden er de to pubber i Herning og Aabenraa kommet til og en fjerde så dagens lys i Sønderborg i oktober 2015.

 

Hver pub drives individuelt og har sit eget særpræg. Alle har dog det samme koncept, nemlig at sælge spændende kvalitetsøl og whisky til det modne publikum og herigennem være med til at fremme øl- og whiskykulturen i Danmark.

Dette kræver et lager, der er af allerhøjeste kvalitet samt et varieret og udsøgt sortiment. Vi importerer selv hovedparten af vores øl fra hele Europa.

 

I Aabenraa tilbyder vi desuden et stort menukort med spændende retter til fornuftige priser i en hyggelig atmosfære.

 

Fox and Hounds er oprindeligt et famileejet selskab, hvilket symboliseres i vores logo, som forestiller en ræv og en hund, som nyder hinandens selskab foran den åbne pejs i Holstebro.

Læs mere

Terrassen

På vores 150 kvm store terrasse kan I nyde en hyggelig brunch eller bare nyde solen med en kold øl eller en dejlig kop kaffe.

Vi har en stor markise, som kan lukke terrassen af, og der er flere terrassevarmere, tæpper og lammeskind der kan holde jer varme på en kølig aften. Man er meget velkommen til at tage sin kaffe/te eller andet med op på terrassen.

 

Læs mere

Forkæl dig selv og book et ophold

Links

 Sønderjylland

Møder & konferencer

Selskaber

Værelser

Kontakt

Booking

Book bord

E-mail:
info@no10.dk Info@foxaabenraa.dk
 

Tlf.: +45 74 62 26 22