Vores Sønderjylland

Hjertet af Sønderjylland

Hotel Europa ligger i hjertet af Sønderjylland, og der er kun 20 km til den dansk/tyske grænse.

Rundt om hotellet ligger store skovområder, som er velegnede til en løbetur eller en afslappende vandretur. Har man i stedet lyst til at bowle, kegle, spille billard, squash, tennis, svømme eller generelt fitness ligger der flere muligheder inden for en radius af 3 km fra hotellet. 

I Sønderjylland er folkefærdet meget venlige. Vi holder fast i vores kultur og gamle traditioner. Især by arrangementer er vigtige for os og gæster er selvfølgelig altid velkommen.

Sommerens store begivenhed er Ringridning, hvor op mod 500 heste går optog gennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. De ender alle på den store ringriderplads, hvor der de efterfølgende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

Ringridning

Ringriderfesten afholdes altid den første weekend i juli og er bestemt et besøg værdigt. Netop denne uge gæster folk fra hele norden byen og giver også mulighed for at besøge det store omrejsende tivoli eller høre koncerter med forskellige musiknavne, lokalt som nationalt. 

I Aabenraa er vi også stolte af den gamle bydel der er meget kendt for dens smukke huse, flotte dekorerede døre og de små kønne gader med toppede brosten. Endvidere byder Aabenraa på Danmarks længste og smukkeste gågade, som ligger mindre end 100 meter fra hotellet.

Der er ligeledes en ny renoveret strand med gode badefaciliteter, bro og lystbådehavn omkring 1 km fra hotellet.

Hvis I ønsker at nyde en hyggelig dag med hele familien kan det varmt anbefales at besøge Universe eller Jump A Lot som er Sønderjyllands attraktionsparker.

Læs mere

Golf

I området benytter vi også mulighederne for golf. Hotellet samarbejder med områdets bedste golfklubber: Sønderjyllands Golfklub og Aabenraa Golfklub. I er velkommen til at spørge receptionen om flere informationer.

 

Sønderjyllands Golfklub 

 

Hverdage: 270,- DKK
Weekend og helligdage 315,- DKK

Gælder kun for hotellets gæster og til 18 huller.

 

Aabenraa Golfklub

 

Hverdage: 225,- DKK
Weekend og helligdage 270,- DKK

Gælder kun for hotellets gæster og til 18 huller Vi tilbyder selvfølgelig også andre former for ophold, se mere under fanen ‘ophold’ eller klik her

 

Reservér eller forespørg på vores mail info@europahotel.dk

eller via telefon 74622622

 

Læs mere om området på det lokale turistbureaus hjemmeside www.visitaabenraa.dk

Forkæl dig selv og book et ophold