Seværdigheder

Oplev smukke Sønderjylland

– Vi har den gamle historie, smukke natur og smagfulde madoplevelser Området omkring Hotel Europa, byder på et væld af oplevelser, der kun venter på at blive udforsket.

Danfoss Universe er en stor oplevelsespark inden for teknik og miljø. Desuden kan nævnes Nolde Museet,  Besøgscenter 1864, Dybbøl Mølle – hvor historie møder liv, Frøslevlejren, Bov museum, Skibsmuseet i Flensborg, Phänomenta og Glücksborg Slot ved Flensborg Fjord.

Udstillinger på Sønderborg Slot bør opleves. Ligeledes er der flere andre spændende slotte i området som Schackenborg Slot og Gråsten Slot, hvor man i perioder også har mulighed for at opleve de smukke haver og gamle kirke – indefra. Flensborg ligger kun 20 km fra hotellet og Hamborg ca. halvanden times kørsel.

Aabenraa og omegn

I Aabenraa er det muligt at besøge Krusmølle, som er en moderne livsstils butik på et høloft på 320 kvm. De byder velkommen med dekorationer og indretning, der afspejler sæsonen og tidens trends og byder samtidigt på flere sjove, praktiske, smukke, nostalgiske og brugbare produkter.

Interiør og økologi er i højsædet, og hvis i mangler at finde en gave til en I har kær, er Krusmølle et besøg værd.

Se mere her www.krusmoelle.dk

Aabenraa’s gamle bydel er med smukke brostens belagte gader samt smukke fredede huse, idylliske skove og strande.

Desuden er det muligt at besøge Søfartsmuseet, kunstudstillinger på den gamle banegård samt spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot.

Sønderstrand samt lystbådehavnen er nylig renoveret og byder på en dejlig gåtur kun 1.000 meter fra hotellet.

Det fantastiske sønderjyske vadehav – nationalpark er kun en halv times kørsel fra Aabenraa.

I løbet af året arrangeres der flere forskellige events og festivaler i Aabenraa.

Find mere information på  www.visitaabenraa.dk

Forkæl dig selv og book et ophold