Selskaber

Selskaber

Hos os får i nogle dejlige rammer og unikke lokaler, professionelt personel og en stemning ud over det sædvanlige. Vi vil gerne være med til at arrangere et unikt arrangement med jer, så netop jeres fest bliver helt speciel.

I vores festsal kan der sidde op til 90 personer ved runde borde og ellers op til 120 personer. I Europastuen op til 40 gæster ved runde borde.

Vores køkken fokuserer stærkt på detaljerne og kvaliteten. Det kan smages, at vi kun bruger de bedste råvarer, og at vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste leverandører. Smag og behag er jo som bekendt forskellige, heldigvis da!

Derfor har vi delt vores selskabmenuer ind i det traditionelle og det nye køkken.

Ring eller mail til os – så aftaler vi en tid, hvor vi i ro og mag kan sætte os sammen og aftale festens indhold.

Telefon 74 62 26 22 – mail: info@europahotel.dk

Eksempel på menu

 

– Velkomstdrink – Vine
Husets velkomstdrink Husets selskabsvine
Hvidvin og rødvin ad libitum samt ét glas dessertvin
– Forret – Hovedret

Vælg mellem:

Koldrøget laks med ruccola, vinaigrette, citrus puré, rugbrøds chips og urter 

 

Carpaccio af oksemørbrad med trøffel olie, parmesan, ruccola, pinjekerne og hvidløg crostini

 

Rødbede tatar med peberrodscreme, knækbrød, skalotteløg, persille, citron, oliven olie og urter

Vælg mellem: 
Oksemørbrad med spinat, sæson garniture, pommes purée, selleri puré, rødvins sauce og trøffel

o
Helleflynder med sæson garniture, pommes anna, gulerodspuré og tartare sauce

 

Blomkål steak, fløde, mynte, oliven, panko og mandler 

– Dessert – Natmad

Vælg mellem
Panna Cotta med mango compot og crumble

o
Gateau Marcel med citrus coulis, hvid chokolade krystaller og friske bær

o
Crepe suzette med hasselnød parfait

 

Vælg mellem: 

Chilli con carne

o
Vegetarisk tærte
o

o

 

 

– Kaffe/te

Pris 995 kr. pr. person

Prisen er inklusiv frit valg af duge, servietter og lys fra vores standard sortiment og blomster i matchende farver.

Andre blomster bestilles mod tillæg.

* Til og med natmad, dog senest til kl. 02, herefter tillæg.

Eksempel på buffet

 EUROPA BUFFET

 

Cremet kantareller suppe
Vegetarisk fyldte peberfrugter
Gravad ørred med sennep-dild sauce
Krabbesalat med rødbede gelé, vagtel æg og grøn olie

Tarteletter med kylling eller vegetarisk

Langtidsstegt kalveculotte med rødvinssauce
Confiteret kyllingelår med skysauce 
Svinemørbrad med æble- og sennep glace
Sæson garniture
Sæson salat

Pasta salat
Pommes rissolées
3 slags Arla unika oste med rugbrøds chips og mango chutney
Blåbær- og tyttebær tærte
Mørk chokolade brownie med jordbær coulis, friske bær og crumble

Pasta

Pris pr. person 455,-

Lad trygt os sørge for alt det praktiske – så I kan slappe af og nyde festen !

For nærmere info kan du sende os en mail på info@europahotel.dk eller ringe på 74 62 26 22 for et uforpligtende tilbud.

Forkæl dig selv og book et ophold